Publieke Werken is een buitenexpositie door heel de stad Rotterdam met werk van ruim 600 beeldend kunstenaars, vormgevers, fotografen, illustratoren en beeldmakers in de buitenreclameborden. De expositie vindt plaats van 1 juli tot en met 1 augustus 2021.

Vorig jaar was Publieke Werken een reactie op de leegte die was ontstaan door corona. Niets ging door, dus wilden wij de leegte vullen met verbeelding. De expositie was een overrompelend succes en de kunstenaars toonden zich zeer betrokken bij dit project. Samen konden we de stad mooier en interessanter maken.

Daarom organiseren we ook dit jaar Publieke Werken. In deze nieuwe editie is er plek voor ruim 600 werken. Publieke Werken staat open voor iedereen, voor alle leeftijden.

Wij nodigen dan ook jou uit om mee te doen aan Publieke Werken Rotterdam. Stuur een beeld in waarvan jij denkt dat dit goed werkt in het straatbeeld. 

Dit jaar hebben we een thema gekozen om jullie te inspireren:
EVERYTHING IS POSSIBLE.

Misschien heb je vragen. Op deze website hebben zo goed als het kan alle informatie zo compleet mogelijk op een rij gezet. En je vindt hier ook het aanmeldformulier. Lees de informatie goed door en meld je aan!

 We kijken uit naar je inzending!

 STUUR IN VOOR 7 MEI